Back to the future (2019)
Encàrrec particular. Pòster de la pel·lícula Back to the future personalitzat i adaptat.
Encargo particular. Póster de la película Back to the future personalizado y adaptado.
Particular order. Poster of the film Back to the future customized and tailored.​​​​​​​

2019. Bolígraf sobre paper/Bolígrafo sobre papel/Ballpoint pen on paper, 42x59,4 cm.

Filmets Badalona Film Festival (2018)
Projecte acadèmic. Proposta gràfica per al cartell promocional de la 44ena edició del Filmets Badalona Film Festival, un esdeveniment reconegut en l'àmbit dels curtmetratges a escala internacional. És el treball que em va introduir en la tècnica del bolígraf. La imatge busca la relació entre la cinta i el carret de pel·lícula amb la temporització breu que caracteritza els curtmetretges: el carret esdevé un cronòmetre i la pel·lícula actua com a lligam.
Proyecto académico. Propuesta gráfica para el cartel promocional de la 44a edición del Filmets Badalona Film Festival, un evento reconocido en el ámbito de los cortometrajes a nivel internacional. Es el trabajo que me introdujo en la técnica del bolígrafo. La imagen busca la relación entre la cinta y el carrete de película con la temporización breve que caracteriza los cortometrajes: el carrete representa un cronómetro y la película actúa como enlace.
Academic project. Graphic proposal for the promotional poster of the 44th edition of the Filmets Badalona Film Festival, an event recognized in the field of short films at international level. It’s the work that introduced me to the ballpoint pen technique. The image looks for the relationship between the rolls of film and the film reel with the short timer that characterizes the short films: the reel represents a stopwatch and the film acts as a link.

2018. Bolígraf sobre paper/Bolígrafo sobre papel/Ballpoint pen on paper, 29'7x42 cm.

Back to Top