El ball de la Petita Matrioixca és un àlbum il·lustrat infantil escrit per Elisabet Contreras, il·lustrat per Sara Masià i editat per l'editorial Meraki (2021).
El ball de la Petita Matrioixca es un álbum ilustrado infantil escrito por Elisabet Contreras, ilustrador por Sara Masià y editado por la editorial Meraki (2021).
El ball de la Petita Matrioixca is an illustrated album written by Elisabet Contreras, illustrated by Sara Masià and edited by the publisher Meraki (2021).
Les imatges d'aquest àlbum estan fetes en tècnica tradicional, amb gouache sobre paper. El llibre va sortir a la venta el febrer de 2021, com un dels primers llençaments del nou segell editorial de literatura infantil i juvenil Meraki.
Las imágenes de este álbum están hechas en técnica tradicional, con gouache sobre papel. El libro salió a la venta en febrero de 2021, como uno de los primeros lanzamientos del nuevo sello editorial de literatura infantil y juvenil Meraki.
The images from this album are made in traditional technique, with gouache on paper. The book was released on February 2021, as one of the firsts launches from the new children's and youth literature publishing Meraki.
Back to Top